Ice skating!

Skridskor ånnsjön 1 Skridskor ånnsjön2 Skridskor ånnsjön3 Skridskor ånnsjön4 Skridskor ånnsjön5 Skridskor ånnsjön6 Skridskor ånnsjön7 Skridskor ånnsjön8 Skridskor ånnsjön9 Skridskor ånnsjön10 Skridskor ånnsjön11 Skridskor ånnsjön12 Skridskor ånnsjön14 Skridskor ånnsjön15 Skridskor ånnsjön16 Skridskor ånnsjön17 Skridskor ånnsjön18 Skridskor ånnsjön19 Skridskor ånnsjön20 Skridskor ånnsjön21 Skridskor ånnsjön22

God dag!

Dagens aktivitet blev skridskor (igen). Det var så himla fint i torsdags när vi åkte med skidgymnasiet så jag ville åka tillbaka igen. Det var lika härligt idag, fast ännu finare eftersom isen inte var lika mörk och tråkig. De hade kommit ett tunt tunt lager med snö på isen så det såg magiskt ut. Underbar dag med andra ord!

Hoppas alla får en fortsatt trevlig helg!

Kram/ LIN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s