funktionär i banan?

DSC07065 DSC07069 DSC07073 DSC07280

Hello!

Tävlingarna i Funäs gick åt skogen, som ni kanske ser på bilderna… Första dagen sabbade jag allt i första åket, då jag jag var ute i vallarna och körde. I andra åket fick jag höra av Elsa I – ” Men Lin, de har faktiskt en plogpatrull, du behöver inte åka och hasa..” Haha! Dag två och tre körde jag ut båda dagarna i andra åket.. Aja det gick inte som jag hade tänkt mig men vi har faktiskt bara tränat storslalom 1 dag i Sverige… Lite mer träning så…

I veckan har vi tränat slalom och det har faktiskt gått rätt bra!

I förrgår blev det ju också bestämt att Åre får ta över världscupen både herr och dam nästa helg, eftersom det är så dåligt med snö nere i Frankrike. Det kommer bli sjukt kul att få se världseliten  köra och få lite inspiration. Jag kommer att köra föråk på damernas slalom på lördag. Är redan nervös! Men det kommer att bli sjukt kul!

Har ni haft en bra helg?

Kram/ LIN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s