World cup Åre 2014

10704287_763839370329919_7422106017615809957_o

Hej!

Hoppas allt är bra med er!

I veckan har vi tränat både storslalom och slalom. Träningstiderna har blivit lite begränsade eftersom backarna är uppbokade av WC-åkarna som vill träna inför tävlingarna i helgen, (vilket är fullt förståeligt 🙂 ) Träningen i veckan har ändå gått bra! Det har varit kul att tränat bredvid WC åkarna, som t.ex Shiffrin som kör så himla bra!!

Schema och all annan info inför helgen hittar på den här länken http://worldcupare.com/en/december/

Både damer och herrar kör alltså storslalom i morgon (fredag), sedan är det damer slalom på lördag och herrar slalom på söndag. Jag ska jobba både för klubben och Skistar alla tre dagarna. I morgon kommer jag att vara i backen och hasa ca 12h, på lördag kör jag föråk på damernas slalom och på söndag ska jag hasa igen.

För er som inte kan ta er till Åre och se tävlingarna live kommer ni veklingen att missa något! Kommer ni ihåg när herrarna tävlade i Åre sist? Det gör i alla fall inte jag! Om ni tyvärr inte kan komma kan ni självklart följa allt på Tv och även här på bloggen! 🙂

Nu ska jag iväg på träning.

Ha en skön kväll! 🙂

Kram/ LIN

( Bild: Frida Hansdotter, tagen från internet)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s