Tävlingar, Jul och träning

Åre Åre2 Åre3 Åre4 Åre5 Åre6 Åre7 Åre8 Åre9 Åre10 Åre11 Åre12 Åre13 Åre14 Åre15 Åre16 Åre17 Åre18 Åre19 Åre20 Åre21 Åre22 Åre23

Heej!

Det har varit så otroligt mycket att göra nu innan jul så jag har inte hunnit blogga..

Sedan jag bloggade sist har jag tävlat fyra gånger och alla gångerna har gått lika dåligt. Det har varit två storslalom i Åre och två slalom i Bydalen. Jag får verkligen inte till det på tävling just nu, vet inte vad det beror på. Jag är otroligt taggar på besiktning, innan start osv men just när jag står på startgrinden glömmer jag bort vad jag ska göra och hur man åker skidor. Det blir bara som ett getingbo i huvudet. Jag har tränat några pass nu efter jul, Super-G och störtlopp vilket har känts bra! Ska träna varje dag nu fram till tävlingarna i Funäsdalen 6-7 januari, och ska även försöka jaga bort dem där getingarna i huvudet så att jag kan koncentrera mig och göra bra resultat!!

Jul firade jag ner i Hälsingland tillsammans med kusiner och mostrar, det var mysigt! Jag hann även vara en snabbis hos pappa och en natt i mammas stuga.

I söndags jobbade jag. Det var årets största bytesdag på fastighetsföretaget AGO, ca 90 lägenheter skulle städas på 6h, med det gick bra eftersom vi var runt 30-40 pers som hjälptes åt.

Jag vill även passa på att tacka Lake Lodge för allt hjälp! Tycker att ni ska kika in på deras hemsida http://www.lakelodgeare.com och boka boende inför vinter! Kanske till Världscupen den 13-14 Mars, eller FIS Sverigecupen nu 10-11 Januari! Helt klart Åres bästa boende! Jag kommer att fira nyår i en av lägenheterna i morgon så då ska jag ta några bilder så ska ni få se hur fint det är! 🙂

Nu önskar jag er ett gott slut på det här året så hörs vi 2015! 🙂

Kram/ LIN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s