Gott nytt år!

Nyår nyår1 nyår2

Hejhej!

Nyår var mysigt, jag och Hanna gymmade på dagen innan vi åkte till Lake Lodge och lagade 3rätters middag och spelade kort. Jag hann precis se fyrverkerierna innan jag gick hem och somnade strax efter 12.

I torsdags var jag, mamma och moster ute och gick med snöskor på kvällen, vi gick upp till en stuga i Ullådalen för att grädda plättar. Vi blev nästan inrökta eftersom vi inte förstod oss på hur spisen fungerade. Även min kamera tror jag har gått och lagt sig efter att har rökdykt.. eller så är det slut på batteriet, ska undersöka saken närmare under dagen..

Igår försökte vi oss på att åka storslalom i Duved men det gick åt skogen eftersom det hade regnat konstant i två dagar. Det var mer som att åka vattenskidor på den slaskiga snön. Vi fick åka ett åk på 50% innan vi fick åka hem igen. Istället gick Selma och jag och gymmade vilket känns i hela kroppen idag.

Idag gjorde vi ett nytt försök, 07.00 i Duved. Det gick bättre, men underlaget har inte riktigt återhämtat sig från varmfronten än, och det var svårt att åka i alla gropar och slag som blev på en gång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s