19år och tävling i snöstorm

FödelsedagHej hej! 🙂

I förrgår fyllde jag faktiskt 19år! Jag firade dagen med att träna i spöregn, jobba, sitta på gymnasiemöte och fika med Selma, Ville, mamma och hennes kompis.

Igår tränade vi GS i Störtloppet, vi tog över en bana som folk hade kört i sedan 8.00 på morgonen och vi började köra kl 13.00. Jag hade med andra ord typ startnummer 5793 första åket. Det var liiite guppigt men det gick helt okay ändå.

Idag tävlade jag här i Åre, med startnummer 2 gjorde jag ett bra första åk ( tyckte jag, men inte tränarna) okay visst, det gick väldigt sakta och tiden var inte heller bra men det kändes i alla fall bra! La mig på en 14.e plats. Efter första åket stängde liften.. vi hann precis upp men besiktningen blev inställd och vi fick köra samma bana i två åk. Andra åket gick mycket dåligt! men eftersom många åkte ur klättrade jag ändå och slutade på en 9.e plats.

Imorgon är det tävling igen och då jäklar…!

Kram/ LIN

En tanke på “19år och tävling i snöstorm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s