inställd tävling, träning och iPuck

906161_3009107364723_519656005_o 894790_3009099644530_1835439615_o _MG_0858 Ål, norge 2 Lin 7536ny2

image012Hej alla underbara läsare!

Tävlingen i söndags blev tyvärr inställd pga starka vindar. Synd! Istället gick jag på gymmet och körde kondition och bål.

I måndags gick jag i skolan hela dagen och sen var jag på gymmet och körde överkropp. Tänkte tipsa er om några övningar jag brukar köra i nästa inlägg.

I går hade vi skidträning, slalom i Duved. Det var bra förhållanden men väldigt kallt! Jag har inte riktigt blivit kompis med mina nya skidor än. Jag vill svänga men det vill INTE dom. Typiskt! Just nu ångrar jag så mycket att jag har sålt/ lämnat tillbaka förra årets slalomskidor, skulle gärna vilja köra på dom nu! Istället ska jag mixtra lite mer med mina plattor och eventuellt flytta bindningen lite.

Idag kände jag mig otroligt trött och varm i hela kroppen när jag vaknade, kände att jag höll på att bli sjuk, så jag bestämde mig för att stanna hemma från slalomträningen och vila idag. Det var ett klokt val och nu känner jag mig mycket bättre och ska träna slalom imorgon. Idag fick jag också en slalomhjälm från Rossignol, STORT TACK! Jag ska prova den redan imorgon!

För övrigt så är det inte lång tid kvar tills vårt företag (iPuck) lanserar den första iPucken. För en som har missat vad iPuck är för något så är det en mobilladdare som är format dom en puck. Inuti pucken sitter laddningssladden ihoprullad så när du behöver ladda din mobil drar du enkelt ut den extra långa sladden och laddar mobilen. När du har laddat klart kan du enkelt snurra in sladden i pucken igen! På så sätt slipper du trassliga och fula sladdar som ligger på golvet och samlar damm!

För att vara säker på att får en iPuck kan du anmäla ditt intresse genom att maila ditt namn, mailadress och vilken typ av laddare du vill ha, tex iphone 3/4, iPhone 5/6 eller android till ipuck.se@gmail.com När våran hemsida är klar http://www.ipuck.se kommer du även att kunna beställa laddaren där eller köpa den utav oss ( mig och Frida Bergqvist) ute i backarna! Priset kommer ligga runt 200-250 kr! Ni kan även gå in och gilla våran Facebooksida ”Ipuck” för mer information och uppdateringar.

Har inte tagit några fina bilder på sistone så här får ni några gamla godingar från i vintras och en 3D ritning på våran iPuck!

Kram / LIN 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s