Åre–> Hassela

Hej kompisar! 🙂

Den här veckan har vi tränat GS varje dag, det har gått sådär men igår på träningen började det gå riktigt bra! Övrig träning den här veckan har varit ett benpass, ett långdistans- pass och två överkropps-pass. Är rätt trött nu så ska bli skönt att bara sätta sig i bussen och sova. Klockan två drar vi alltså ner till Hassela för två dagars GS race! TAAGGA!!

Som lovat tänkte jag ge er ett litet tips på ett bål- träningsprogram som jag brukar köra ca 4ggr/v. Du gör förs ”circuit one” två gånger och sedan går du över på ”circuit two” och gör den två gånger. Beroende på hur stark du är i magen kan du öka på repetitionerna ( jag brukar t.ex köra plankan 1-1,5 minuter istället för 30s). Jag kan garantera träningsvärk i magen efter detta program! Lycka till / LIN

Skärmavbild 2015-01-23 kl. 11.21.10

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s