Hassela till Åre till Idre

Hassela1 Hassela2 Hassela3 Hassela4 Hassela5

Hej hej!

Tävlingarna i Hassela gick inte riktigt som förväntat. Första dagen visste jag knapp hur jag skulle bära mig åt på flaken så det blev en riktigt dålig placering. Andra dagen hade jag fått in känslan lite bättre men det var långt ifrån bra, sista åket var väl helt okay och jag slutade på en total 7:e plats.

Jag håller på att gör om min teknik lite och det brukar ta ett tag innan man får till det, så det är bara att ha tålamod så kommer nog resultaten snart!

Imorgon åker vi ner till Idre och Fjätervålen för 2x SL och 2x GS. Det blir alltså tävling fyra dager i rad! tors-sön. Jag hoppas att jag kan uppdatera er om starttider och live time imorgon när vi kommer fram.

Nu ska jag iväg på träning, GS i WC- backen. Vi hörs 🙂

/ LIN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s