Borttappad skidåkning

IdreSLdag1,1 IdreSLdag1,2 IdreSLdag1,3 IdreSLdag1,4 IdreSLdag1,5 IdreSLdag1,6 IdreSLdag1,7 IdreSLdag1,8 IdreSLdag1,9 IdreSLdag1,10 IdreSLdag1,11 IdreSLdag1,12 IdreSLdag1,13 IdreSLdag1,14 IdreSLdag1,15 IdreSLdag1,16 IdreSLdag1,17 IdreSLdag1,18 IdreSLdag1,19 IdreSLdag1,20 IdreSLdag1,21 IdreSLdag1,22 IdreSLdag1,23 IdreSLdag1,24 IdreSLdag1,25 IdreSLdag1,26 IdreSLdag1,27

Hej hej!

Jag som var så taggad idag!… gick ut som nummer sex, åkte bra första delen men ligger lite för långt bak i ingången av branten, får en karvingkast och gör sälen ner för hela branten.. Så var den dagen förstörd.

Åhh, jag blir så trött på att den a.l.d.r.i. g går bra!! Alla som jag åkte ”jämn-bra” eller var snabbare än förra säsongen är med i J-laget, åker Europacup och blir uttagna till det enda efter det andra. Och här står jag. På DNF1 listan på en liten FIS-tävling i Idre, där påslaget är typ 50.. Snart är uttagningarna till JVM och på den uttagningslistan ligger jag nog sist just nu. Det känns tungt. Jag vill bara vinna, köra EC, träna med juniorlaget och allt det där, men just nu känns det flera bil bort och jag springer baklänges i cirklar just nu. Jag kan åka skidor, det vet jag. Och jag kan åka riktigt riktigt bra skidor också, för det vet jag också. Men vart är den satans skidåkningen när jag behöver den?!? Jag förstår verkligen inte vad det är som är fel, varför det går som det går. Jag gör allt rätt (tycker jag). Jag tränar mycket, äter mycket, sover mycket och jag har aldrig varit i bättre fysiks form än vad jag är nu. + att jag är taggad till 1000, så vad är felet?

Nästa vecka åker en gymnasiebuss ner på en Europa-tour till Tyskland, Italien och Österrike för att tävla GS och SL i 7-10 dagar. Det skulle vara sjukt kul att åka med, få tävla på annan mark och skaffa sig nya erfarenheter. Jag har inte bestämt om jag vill och kan följa med än, jag missar då några roliga tävlingar här i Sverige, samtidigt som jag kan åka ner till Europa och få känna hur det känns att starta bland riktigt bra åkare. Det är tufft att tävla där nere men som sagt, det skulle vara sjukt kul och väldigt nyttigt att åka med. Så om det är någon som vill sponsra mig så jag kan åka på en Europatour så kan ni ju hojta till 😛

Skämt och sido, nu ska jag sova en stund, sen plugga, äta middag och ta nya tag tills imorgon!

Ha en bra kväll

/ KRAM LIN

En tanke på “Borttappad skidåkning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s