Fjätervålen GS day one!

Idre dag 3,1 Idre dag3,3 Idre dag 3,2 Bild 2015-01-29 kl. 14.39

Tjabba!

Med startnummer 5 gjorde jag ett helt okay första åk, jag tyckte åkningen kändes riktigt bra men jag gick en alldeles för runt linje och det gick därför lite för sakta. La mig på en 9.e placering. Till andra åket tänkte jag bara kötta och gå en lite tajtare linje. Jag gick nästan lite för tajt och vart lite, men åket flöt ändå på bra och jag körde upp mig till en 5.e placering. En tiondel från pallen… men jag är nöjd ändå. Storslalomen har inte känns så jättebra så jag har inte så höga krav på placeringen än.

Nu ska jag sova och ladda för sista dagen på den här lilla touren.

Kram/ LIN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s