Järvsö FIS SL

Järvsö1 Järvsö2 Järvsö7 Järvsö8 Järvsö9 Järvsö10 Järvsö13 Järvsö12 Järvsö14 Järvsö15 Järvsö16 Järvsö17 Järvsö18 Järvsö19 Järvsö20 Järvsö21 Järvsö11 Järvsö5 Järvsö6 Järvsö22 Järvsö23 Järvsö24 Järvsö25

Hej hej!

Idag tävlade vi slalom i Järvsö. Förstå åket gick sådär, var väldigt otaggad på start av någon anledning men körde ner mig på en 6.e plats. Tills andra åket sprack det upp och blev soligt och fint, kändes som vår! Jippi! Andra åket gick även det sådär. Jag åker fort, men sen får jag dom där rackarns missarna och tappar tid på det. Det är som tränarna säger, när du får till rena åk (utan några missar) så kommer det att gå riktigt fort! Jaja, jag behöll i alla fall min 6.e plats, men jag kommer inte att vara nöjd förrän jag står på pallen!

Imorgon är det en ny tävling med ännu en ny möjlighet! Slalom i Järvsö även då.

KRAM / LIN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s