10 Feb

Lin

 

Hejsan!

Igår gick jag ner till busshållplatsen för att åka till skolan i Järpen. Jag stod där och väntade ca 15min innan en taxi stannade och sa att alla bussar och skolskjutsar var inställda. Det blev en ledig dag från skolan, men istället satt jag hemma och pluggade, på eftermiddagen var jag på gymmet och sprang 1h.

Idag gick det inte att åka skidor i Åre, det stormar och spöregnar. Istället körde vi ett benpass på gymmet, det var skönt!

Vill också passa på att gratulera alla som blev uttagna till JVM! Själv får jag drömma vidare om en sådan plats. 🙂

Kram/ LIN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s