FÖRKYLD!

Åre LIN Alpsvängen 2015 oskm100NY20x15

Heej!

10 dagar sen senast… inte okay, men jag har en bra ursäkt. Jag har varit så sjuk! Förra veckan var jag halvt magsjuk, och denna vecka har jag legat hemma och haft någon influensa. I måndags hade jag så ont i halsen så jag visste inte vad jag skulle ta vägen, jag gick upp till HC och testades mot halsfluss eller vad det var, men det var tack och lov inte det. I tisdags kunde jag knappt gå för varje muskeln i hela kroppen gjorde ont. Dagens utmaning var i stort sätt att ta sig mellan soffan och sängen.

Nu är jag i alla fall bättre! Har gått i skolan två dagar nu och det enda som återstår av förkylningen är en retsam rethosta. Jag ska därför inte tävla i helgen utan ska istället ta det lugnt och jobba några timmar på Lake Lodge istället!

För er som ska åka YJSM i Åre vecka 10, så kommer jag att vara där som fotograf åt klubben. Jag kommer förmodligen sitta i värmestugan med en dator, så att ni kan komma in mellan åken och kika om det blev någon bra bild som ni vill köpa.

(Den första bilden är på det underbara värdet i Åre idag, och den andra bilden är från Järvsö)

Hoppas alla får en trevlig helg!

Kram/ LIN 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s