Fartlag…?

24feb1 24feb3 24feb2 24feb4 24feb5 24feb7 24feb8 24feb6 24feb9

HELLO! 🙂

Idag var det första dagen jag åkte skidor på 16dagar! Jag har som sagt varit sjuk på ett eller annat sätt i  nästan två veckor..!! Helt sjukt. Men nu är jag nästan helt återställd så idag tränade jag Super-G i Duved. Det var SJUKT kul! Önskade att Sverige kunde satsa lite mer på fartåkare och sätta ihop något slags fart-lag som kan ligga och träna lite mer super-G och störtlopp. Finns det? Jag har i alla fall inte hört talas om det, men ni borde hålla med mig om att det borde finnas..? Hur ska Sverige annars få fram några bra fartåkare till WC när vi får träna fart max 2ggr/år med gymnasiet? Vi har Kajsa Kling och Hans Olsson som kör fart i landslaget och sen… Hur ska vi kunna ta några WC, VM och OS- medaljer när vi bara har två fartåkare? Det är inte så att i Sverige åker man inte fart, utan det finns flera potentiella farträvar i Sverige som skulle kunna bli hur bra som helst bara de får chansen att träna lite mer fart ..!!

Denna vecka är sista veckan i skolan innan sportlov vilket innebär massa prov och deadlines. Jag har klarat av ett samhällsprov och nu återstår bara ett ekonomiprov, ett naturprov och tre tävlingsbidrag till UF-mässan som ska vara inne på fredag. Jag hinner med andra ord inte göra så mycket mer än att plugga, gå i skolan och träna. Det ska bli skönt med lov nästa vecka! 🙂

Ha nu en awesome tisdagskväll alla underbara läsare 😉

KRAM/ LIN

2 tankar om “Fartlag…?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s