ÄJSM GS Fjätervålen

Fjätervålen1 Fjätervålen2 Fjätervålen3 Fjätervålen4 Fjätervålen5 Fjätervålen20 Fjätervålen10 Fjätervålen11 Fjätervålen13 Fjätervålen7 Fjätervålen9 Fjätervålen19 Fjätervålen18 Fjätervålen12Fjätervålen16 Fjätervålen17 Fjätervålen8Fjätervålen15 Fjätervålen22 Fjätervålen21Fjätervålen6 Fjätervålen24 Fjätervålen23 Fjätervålen29 Fjätervålen25 Fjätervålen26 Fjätervålen27 Fjätervålen28

 

Igår körde vi en GS FIS här i Fjätervålen och det kändes bra men det gick alldeles fruktansvärt mycket för sakta. Idag avgjordes äldre junior SM i storslalom här i Fjätervålen och det gick inge vidare för mig. Jag tycker åkningen känns bra men jag hade ingen rörelser och skapade ingen fart, bara stod och åkte. Om ni vill hitta mig på resultatlistorna kan ni börja nedifrån om jag säger så.. Haha det är väl bara att skratta åt det. Vi fick i alla fall lagsilver och det var otroligt fint väder och underlag.

Imorgon är avgörs äldre junior SM i slalom i Idre. Laddad!

Kram/ LIN 🙂

2 tankar om “ÄJSM GS Fjätervålen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s