ÄJSM SL IDRE

Idre1 Idre2 Idre3 Idre4 Idre5 Idre6 Idre7 Idre8 Idre9 Idre10 Idre11 Idre12 Idre13 Idre14 Idre15 Idre16 Idre17 Idre18 Idre19 Idre20 Idre21

Tja!

Mitt ÄJSM tog slut efter första vertikalen då min hjärna fått för sig att det var en hårnål, så jag gick på ytterkäppen och så var tävlingen över. Jag tror att jag blev lurad av herrbanan som stod så nära våran bana så jag trodde förmodligen att det var våran bana. Så är det. Istället åkte jag tidigare till Funäs för att hinna träna lite. Jag och Elsa körde 6st GS åk här i Funäs så det känns bra för tävlingen imorgon. Idag har vi en ledig dag så jag ska bara plugga och ta det lugnt.

KRAM/ LIN 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s