SM STORSLALOM

Heej!

Tog tyvärr inga bilder på dagens SM storslalom, det var så dimmigt och tråkigt väder så skulle ändå inte bli några kanonbilder. Dagens åkning kändes helt okay. Jag var rankad som 16:e tjej i dagens tävling,  med ett stabilt första åk och ett bättre andra åk slutade jag på en total 11:e placering (10:e tid i andra) på SM. Det känns jättebra faktisk! Det var otroligt många bra åkare med så jag är jättenöjd! 🙂 I morgon är det slalom här i Sundsvall och då ska jag ladda för sista SM dagen! 🙂

KRAM/ LIN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s