Tack för denna säsong! Lake Lodge, Mint och Rossignol

_MG_0694 hintertux-dag-419 Lin 7481ny

Nu är denna säsong över, jag har nu kört mig sista tävling som blev Lindvallen, eftersom jag hade en viktigt prov och inte kunde åka ner till Hemsedal som planerat. Tråkigt! Ville så gärna köra en sista super-g innan säsongen var slut men det blev en helt okay säsongsavslutning i Lindvallen ändå, men fint väder och glatt folk. 🙂

Jag vill passa på att tacka mina sponsorer Lake Lodge Åre, Mint Inredning AB och Rossignol + mamma och pappa för all hjälp den här säsongen! Utan er skulle jag inte kunna hålla på med den här sporten, så tack!

Just nu ligger jag hemma i Åre och är sjuk, i stort sätt alla var sjuka på skidgym förra veckan och jag trodde att jag skulle klara mig men nej, nu när man har några dagars lov ska jag självklart bli sjuk. Vill bara ut och träna nu inte ligga hemma! det är bara drygt 17 dagar kvar till våra fystester så tänkte träna hårt till dem men jag får helt enkelt vila mig i form nu några dagar.

Kram / LIN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s