Avslutning – sista träningen

Avslutning1 Avslutning2 Avslutning3 Avslutning4 Avslutning5 Avslutning6 Avslutning7 Avslutning8 Avslutning9Avslutning10

Hej hej!

I onsdags hade vi avslutning för denna säsong. Vi körde parallell och fikade fruktsallad uppe i Stendalen och temat var Snowroller (likasom på skivan vi hade förra helgen). Själv har jag varit sjuk ytterligare i 8dagar nu. Felet jag gjorde var att jag tränade dagen efter jag blev frisk förra gången (för att jag känner mig stressad över att vi har fystester snart) så förkylningen tog ny fart igen. Har nu varit sjukt i över 2 veckor. Typisk! Jag känner mig i alla fall på bättringsvägen så det är bara att stå.

Hoppas alla ni har haft en skön långhelg! Ni får gärna komma med tips på vad ni vill att jag ska blogga om nu när säsongen är över och jag inte kan lägga ut härliga bilder på snötäckta fjälltoppar..

Kram/ LIN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s