Sommarlov!

Ebba Student4 Ebba Student2 Ebba Student8 Ebba Student9 Hannas student14 Hannas student33 Hannas student35 Hannas student38 IMG_2452 Hannas student40 Hannas student43 Hannas student45 IMG_2593 Studenten15,5 Studenten15,7 Studenten15,15 Studenten15,22 Studenten15,26 Studenten15,29 Studenten15,31 Studenten15,32Heej!

Nu har jag sommarlov! Det har varit så mycket på sistone så har inte hunnit bloggat. Det har varit studenter både i Åre och tre stycken i Stockholm. Jag har gjort fystester och lämnat in de sista uppgifterna i skolan, haft ögoninflamation, flyttat till en ny lägenhet och letat sommarjobb. Jag åkte ner till Stockholm i onsdags för att fira studenter och sedan åkte jag upp till Åre för att packa om lite för att sedan åka direkt till pappa. Nu är jag i alla fall här (i Hälsingland) och imorgon ska jag åka till Hudiksvall på Rossignol-lagret för att lämna tillbaka gamla skidor och hämta fyra par nya. Det ska bli spännande! Ha en bra midsommar nu!

Här får ni några underbara bilder från alla studenter jag har varit på.

Kram/ LIN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s