Sova, träna, jobba, äta, träna, sova.

Fjälltur8 Fjälltur1 Fjälltur2 Fjälltur3 Fjälltur4 Fjälltur6HEJ!

Välkommen tillbaka!

-Tack 🙂

Har ni en bra sommar?

Det har i alla fall jag, eller vädret kan man väl inte skryta med men det är rätt skönt att det inte är fint när jag jobbar. Mina dagar ser i princip lika ut dag in och dag ut. Jag tränar ett pass på morgonen, sedan jobbar jag mellan 14-21 och efter jobbet kör jag pass nummer 2. Sedan hinner jag inte så mycket mer än att äta och sova de resterande timmarna på dygnet. Det är ändå skönt att ha rutin på dagarna, blir så rastlös av att bara gå hemma. Försöker att köra på med så mycket träning som möjligt (speciellt konditionsträning) nu de sista veckorna innan skolan börjar igen. Ska jobba tre veckor till och sedan blir det en veckas återhämtning i Spanien innan det fjärde och sista året på skidgymnasiet drar igång.

Lite andra saker som hänt under sommaren är att jag har investerat i en riktigt bra pulsklocka som håller koll på det mesta åt mig och har ökat min träningsmotivation till 500%. Den talar om hur jag sover, vilar, tränar och så ger den betyg på mina löprundor. Den talar också om vilket aktivitetsnivå jag ligger på varje dag, och jag får lite lätt damp när jag inte är uppe på ”intensiv” så då drar jag ut på intervallpass för att öka aktiviteten på klockan. Vilket kan vara både positivt och negativt. Har kört 14pass den senaste veckan och igår när jag körde intervaller kände jag att det var nog dags att låta kroppen vila en dag. Får gömma den dumma klockan i en byrålåda så jag slipper se min ”låga” aktivitetsnivå idag.

En annan rolig sak är att jag har fått mina nya skidor och pjäxor!! Nu ska jag bara valla dom några hundra gånger och packa ner dem till första snölägret i september!

Tråkig sak som hänt är att min lilla misse blev påkörd och dog på E14… Han fick i alla fall en fin kista (min pjäxväska) och en fin begravning. RIP Missen ❤

Bilderna är från när Pappa och Bettan kom upp och hälsade på. Jag och Ville passade på att ta ut dem på en lite fjällvandring, vilket dom uppskattade trots värkande vader dagen efter.

Det var en liten uppdatering om mitt annars händelselösa sommarlov!

Hoppas ni har det bra.

KRAM/ LIN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s