Crossfit

   

Tjena! 

Dagens pass blev 50min crossfit + överkropp, och för er som tänker ”och vad fan är crossfit då” så är det typ intensiv styrketräning. Du gör lixom många och snabba styrkeövningar (oftast så många repetitioner du orkar under en viss tid). Samtidigt som du blir stark förbättras alltså också konditionen, snabbheten, spänsten osv. Jag tycker det är en otroligt bra träningsform och ikväll jobbade jag inte så jag kunde äntligen gå på ett pass! Som belöning bjöd tränaren på de nya smakerna av Paleo Crunch, jag testad lakris! Det är även Crossfit-tränaren som tillverkar dessa underbara bars! Vi säljer dem på OKQ8 så det är bara att kika förbi, köpa en bar och snacka lite skit med mig, om ni inte har något bättre för er! 

(De tre första bilderna är lånade från Google!)

Hoppas ni får en bra onsdagskväll! 

Kram / Lin! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s