5dagar kvar!

   
    
    
Whops så var första veckan i skolan avklarad. Det gick bra. Tyckte att det var lite lite att göra så la till en kurs till. Nä men skämt och sido, ingen mjukstart, har redan uppgifter i alla ämnen men nu är det bara slutspurten kvar! Sista året! Har redan beställt studentmössa 🙂 heh. Träningen i veckan gick också bra! 4min intervaller, ben, bål, koordination, snabbhet osv.

I helgen jobbade jag, 8-16 och sen var jag rätt slut. Blev dessutom sjuk igår, förkyld. Så typisk ALLA är sjuka så när jag alltid tror att jag har klarat mig börjar halsen verka och nästan förvandlas till Niagarafallet. Så typisk att jag alltid blir sjuk till fystesterna. Det slår aldrig fel.. 

En liten låga i allt kobajs (hittade på ordspråket nu) så fick jag äntligen tillbaka min mobil igen! Efter 8dagar utan. Det har faktisk varit rätt skönt, (slippa bli terroriserad 24/7, ni vet vilka ni är (mamma och pappa)), men man är faktisk rätt beoende att telefonen idag, Te.x så måste vi hålla koll på Facebook hela tiden för att veta vad vi ska ha för träning osv. 

Nu ska jag sova och kurera mig! För nu är det bara 5dagar kvar tills jag får stå på snö igen! Juvass hoppas du är redo för oss! 

(Bjuder på lite blandade egobilder, i brist på annat) 

Kram / LIN

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s