Bild

Norrsken

IMG_4467 Norrken 8 Norrsken Norrsken2 Norrsken4 Norrsken5 Norrsken6 Norrsken7

Heej!

Mitt första försökt till att ta bilder på norrsken gick sådär, jag var så fascinerad av ljuset så att jag glömde att ställa skärpan…

Imorgon åker vi ner på 3:e skidlägret. 15dagar i Sölden! Det ska bli kul! och ännu roligare skulle det vara om vi får se första dagen på WC- tävlingarna också! Skulle vara så kul! Frågan är hur man ska packa för 15 dagar? Är det snö där nere eller sommar? ingen aning…

Igår hämtade jag ut lite olika prylar från MOC. Ska bli superkul att få testa deras produkter. För er som inte vet vad det är så står MOC för mobile outdoor cases, och är ett helt nytt företag som gör moderna, snygga och smarta sportarmband osv, så att du kan ha med mobilen på alla olika äventyr.

Jag vill även passa på att tacka världens bästa moster för all hjälp!!! och min frisör Vigdis på Hårstugan i Åre för att hon klippte mig så fint i måndags! Sen också såklart mina två egna sponsorer Mamma och Pappa… 🙂

Jag hoppas att vi har internet på hotellet i Sölden så att jag kan bomba er med massa härliga ”alptoppsbilder”

Ha det bra!
/ LIN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s