Bild

5days left! 

 

Hej! 

Igentligen skulle det stått 3dagar kvar! Men eftersom det inte blir någon tävlingspremiär i Kåbdalis i helgen för mig så blir det 5dagar kvar till snö. Istället åker hela gymnasiet upp på söndag för att träna slalom i fem dagar. Vi har åkt mycket skidor i höst runt 22 skiddagar. Men bara två dagar slalom, så därför får vi inte tävla i helgen… 

Den senaste veckan har varit full med plugg för mig. Har suttit hela kvällarna varje dag, men nu har jag klarat av matteprov, juridikprov, två inlämningsuppgifter och två redovisningar, phuu. Så nu är det relativt lugnt på pluggfronten ett tag (förhoppningsvis). 

Idag körde vi 1h skridskor följt av 80min benpass. Det var både roligt och tungt/ jobbigt.

Kram/ LIN 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s