Bild

SNOW!

Snö - 1 Snö2 - 1

Det var inte mycket, men vägen var i alla fall vit, med snö! Det har varit kallt hela dagen, runt -5 så nu kan de köra snökanonerna i backarna! Hoppas det här håller i sig så vi får träna på hemmaplan snart! Idag har jag tränat och packat, för imorgon drar vi iväg till Kåbdalis för ett femdagars läger.

En annan sak jag har glömt att ta upp här är ju nyheterna om en fartsatsning som Sverige gör till VM i Åre 2019!!! I april går de ut med de 30st åkarna som får vara med i satsningen. Syftet är att få fram fyra stycken damer och fyra stycken herrar som kan stå på starlinjen till Super-G och störlopp på hemma-VM här i Åre 2019. ÄNTLIGEN säger jag bara. Äntligen har dom insett att vi måste satsa på fartsidan också och inte bara teknikgrenarna! Det var i sista minute, jag tror nog att det krävs lite mer träning än 3år innan man kan ta medalj på VM. Men vem vet? Mycket kan hända på tre år! Ska bli spännande att se hur det går! Här kan ni läsa artikeln!

Ha en trevlig lördagkväll nu!

Kram/ LIN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s