Bild

Strömavbrott 

  
Hello! 

Nu, precis nu! Har vi äntligen fått tillbaka strömmen! Har inte haft vatten, ström eller teckning sen inatt någon gång… Till och med toaletterna har varit avstängda. Vi fick då slå på våra överlevnads-instinkter och fylla hinkar med snö som sedan skulle smälta till vatten som vi sedan kunde spola med… 

Till råga på allt tappade jag bort min matbiljett och halkade (bildbevis kommer till kvällen) på väg från frukosten, inte kul! Igår när jag skulle gå till backen halkade jag också med två skidor på axlarna. Drog en slags volt och fick skidorna över mig. Trodde jag hade brutit armen så låg kvar i snön några minuter och kände efter, men så var inte fallet. Ska nog skaffa sånna tant-dubbar eller vad det kallas. 

Eftersom hela norbotten har varit utan el har ju inte heller liften gått, men nu fick vi i alla fall träningstid kl 15.30-17.30 så vi hörs! 

Kram / LIN 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s