Bild

1:a advent 

   
    
   
Ja, igår var det första advent och jag var inne i Österund för att spana efter julklappar. Blev inte så mycket shopping men när jag kom hem beställde jag äntligen en ny fartdräkt! Bilder kommer senare. I lördags bakade jag och Stephanie lussebullar och lussekatter som blev supergoda! Nu väntar en vecka med plugg och träning (skidträning på hemmaplan!!!) och i helgen gör jag förhoppningsvis ett nytt försök att göra min tävlingspremiär! Blev förkylt + att min tå blev infekterad/ irriterad i Funäs så kunde inte ha på mig pjäxorna och fick därför åka hem till Åre och vila istället… Trist! Men så är det ibland. Imorrn ska jag upp för att se om julkalendern kan vara värd att kolla på i år.

Ha det bra!

Kram/ LIN 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s