Bild

A day of 

  
Hello bloggen! 

Idag hade jag en ledig dag från skola och skidläger, dock inte från träning. Nu när jag varit sjuk en vecka så kände jag att jag måste ta ikapp lite fys. Körde därför intervaller 45/15s x 12 följt av 1h med ben och lite ÖK. Kännes bra! Eftermiddagen spenderade jag på byn, sökandes efter julklappar. Dock kommer jag att jobba nästan hela jul och nyår. Men släkten måste väl få sina klappa ändå.. 🙂 

Hoppas ni har haft en bra lördag! 

Kram/ LIN 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s