Bild

What a day

 

Vilken dag! Den var både rolig, tråkig, lång, lärorik och utmanande. Jag var alltså fotograf på värlscupen idag och herregud vad mycket saker och regler det är som man annars inte tänker på! Själva fotograferingen gick inte så bra, fick låna en Nikon D810 som jag skulle plåta med, men jag har aldrig fotat med Nikon så det var något helt nytt. Och jag skulle gärna vilja haft några dagar att vänj mig vid kameran men det var bara pang på, upp och plåta. Så bilderna blev sådär… Men wow vilket team dom är från Nikon! Dom har lixom servismänn som rengör kamerorna mellan varje åk osv. Trots att jag skämde ut mig ett antal gånger och virrade runt som en galen höna i media-centret så lärde mig otrolig mycket och eftersom jag älskar allt med kameror så var det kul! Dock blev det en lång dag, och jag hann varken äta eller sitta ner på 10h så är så trött nu! Ska kolla igenom bilderna så kanske jag bjuder på flera bilder imorgon! Kul att Lindsey vann! Men tråkigt med Hektor och Shiffrin! 

Kram/ LIN 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s