Bild

World Cup Åre 2015

wc17wc1wc2wc4wc3wc5wc6wc7wc8wc9wc10wc11wc12wc13wc14wc15wc16FullSizeRender

Sista bilden är tagen av Nisse Schmidt, de övriga har jag tagit.

Hello!

Föråk idag. Hum hur ska jag uttrycka mig. Det kunde nog inte gått sämre faktiskt, hahah. Första åket, åkte jag ur två gånger och ramlade en gång, JA! i samma åk! åkte förbi kanske 10st käppar i banan + att när jag ramlade gled jag på rygg förbi ytterligare 10st käppar. Så med andra ord gjorde Nisse Schmidt det jäkligt bra som fick en bild på mig där jag var i banan! fråga mig inte hur jag lyckas. Inte nog med det var jag typ 1cm från att åka fel också, i samma åk! Andra åket gick lite bättre. Körde okay fram till målbranten där jag ”råkade” missa en käpp. Det är i alla fall kul att köra tycker jag! Imorgon ska jag gå sista dagen i skolan innan jullovet, sedan bär det iväg till Hemsedal för två Super-G på ons och tors. Ha det bra!

Kram/ LIN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s