Bild

Nytt år och ny ålder 

  
Hejsan! 

Tiden går så fort när man har mycket att göra. Jag har jobbar nästan varje dag sedan nyår. Det nya året firade jag in med 13h jobb. Jag var först på macken och sedan hoppande jag in som servitör och diskplockare på Bygget i Åre. Det var kul! 

Mella timmarna på jobbet har jag hunnit träna och planerat för min 20-års middag. I förrgår, den 8:e januari fyllde jag faktisk hela 20år! Jag inledde dagen med att tävla här i Åre, vilket gick sådär. Det var -25 och jag kunde inte röra tårna på 2h efter jag varit ute i backen. Det slutade med en blånagel på andra foten som jag fick åka till HC för att bli av med. Dagens avslutades med middag för släkt och vänner. Det var mysigt! 
Imorgon börjar skolan igen och jag har lite plugg att ta ikapp. Som 3st prov jag inte hann göra innan lovet, för att jag tävlade i Hemsedal. Phu. Men nu är det bara 145 dagar kvar till studenten och tiden dit kommer att gå så fort!!!

Kram/ LIN 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s