Bild

Freezing cold

   
    
    

   

Åhh vad kallt det är!!! Tror termometern inte har varit under -22 grader på flera veckor nu känns det som. Jag har haft lite problem med en tå så har inte kunnat haft på mig pjäxan denna veckan. Istället har jag gett järnet på gymmet och tagit igen lite plugg. Imorgon ska jag jobba och nästa vecka åker jag förhoppningsvis till Hafjäll på fartvecka! 

Hoppas alla ha det bra!

Kram/ LIN 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s