Bild

Sundsvall nästa!

   
    
    
    
   

Nu sitter jag i bilen på väg till Suvdsvall och säsongens andra/ första slalomtävling. (Jag kom 10käpp på första tävlingen). Jag har haft en period nu när jag haft problem med en tå + att jag varit förkyld 3dagar. Men i vecka har jag fått träna 3pass slalom och det har känns rätt bra! Så nu är jag supertaggad på att tävla lite! + att bo på hotell och äta hotellfrukost! Mums! 

I veckan har jag legat på och pluggat bra! Fick gjort 2st historiauppsatser, ett juridikprov, 6sidor gymnasiearbete, en juridikuppsats och en halv samhälleuppsats + lite matte! Skön att ligga lite före istället för att ligga efter… 

Kram/ LIN 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s