Bild

Studentmössa beställd!

  
Nu är det snart bara 100 dagar kvar till studenten! Tiden går så fort när man har fullt upp. Förstår inte vart alla veckor tar vägen? Igår tyckte jag i alla fall att det var dags att beställa en studentmössa annars kommer jag stå där den 3juni med en stråhatt eller kanske en hjälm på huvudet istället. Räknade precis ut att det är Max 50dagar kvar i skolan innan det är slut och allt ska vara klart! Känns ändå som jag ligger bra till så det ska väl inte vara något problem. Vill bara göra klart alla uppgifter nu så man kan njuta de sista veckorna. Frågan återstår dock… Vad ska man göra nästa år?! Vart ska jag bo? Kommer jag in någonstans? USA eller Östersund? Åre eller kanske New York? 

Är lite snuvig just nu men satsar på att kunna köra 4st SL tävlingar i Dalarna i helgen! 

Kram/ LIN 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s