Bild

Jobb, jobb, träning

   
    
    
   
Hello! 

Det har blivit mycket jobb de senaste  dagarna. Förs med Nyber Race Camp från 8-15 på dagarna och sen macken 15-21 på kvällarna. Nu är jag äntligen ledig en dag! Eller ledig, jag ska träna GS mellan 9-13 imorgon men efter det är jag ledig hela kvällen! Lyx. Dock har jag massa plugg att ta igen eftersom jag missade skolan i veckan. Önskar jag bara kunde vara ledig och njuta av ett sportlov, men det kommer, bara att kämpa på. 

Hoppas ni har det bra! 

Kram/ LIN 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s