Bild

Blå himmel och vita berg

Åre1Åre2Åre3Åre4Åre5Åre6Åre7Åre8Åre9Åre10Åre11Åre12Åre13Åre14Åre15Åre16Åre17åre18

Åre är verkligen bästa stället på jorden att bo på när det är sånna här fina dagar!

Har haft en bra träningsvecka med Mittuniversitetet, (hoppas verkligen på att jag kommer in där till hösten). Älskar att träna när man bara är 2-4 personer. Vill bara åka fler och fler åk och blir mycket mer motiverad när man få köra med riktgt bra åkare och få lite inspiration.

I går hade jag en helt ledig dag! Det var underbart skönt. Sov ut och åkte sedan skidor på förmiddagen. På eftermiddagen körde vi Audi TT (test drive) på isen. Fick lära mig att sladda och panikbromsa. Det var kul! Efter det blev det middag och lite mello.

Idag har jag åkt skidor 3h och sedan tränat på gymmet. I morgon börjar skolan igen efter att jag varit borta 2v, (först tränare på Nyberg 1 vecka och sen sportlov 1v). På torsdag åker vi till Vemdalen för Äldre Junior SM. Känner mig i bra form, i all fall i storslam så det ska bli kul!

Vi hörs! / Kram LIN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s