Bild

ÄJSM avklarat, next Sundsvall 

  
Det blev inget super SM för min del. På storslalomen tänkte jag gå en tuff linje men det sket sig när de 25 första lagt ett annan spår. Slalomen krigade jag mig ner, stabil men inte så snabb åkning. Slutade på en 9:e plats på ÄJSM. Mette och jag tog iaf lagguld för Åre båda dagarna 🙂 vill också gratta min grymma klubbkompis METTE för guldet! Det var du värd! 

Igår körde vi slalom i Tott, det var en riktigt krigardag, eftersom underlaget var väldigt mjukt! målet med träningen var att ta sig ner och det gjorde jag också 6/6 åk. Dagen började dock inte så bra, bytte ofrivilligt ut kanelen i gröten till chilipulver eller cayenpappa, vet inte vilken men gott var det inte…

Imorgon är det race i Sundsvall igen, tre stycken slalom! 

Kram/ LiN 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s