Bild

hem och träna hårdare

 
  
    
   
Vädret var underbart men det var inte mina resultat. Att jag ALLTID ska göra dom där jäkla små missarna?! Åker bra emellan men sen ska jag alltid strula till det på något sätt… Är så less på det nu. Vill bara åka bra, punkta ner mig så att jag inte för höjning IGEN och så att jag kommer in på något universitet så att jag kan fortsätta att åka skidor nästa år…JA jag är stressad över att resultaten jag vill ha inte kommer och jag JA jag har höga krav på mig själ. Jag går alltid in med inställningen att jag ska vinna (typ, inte riktigt alltid) men så landar jag på en 18,23,25 plats. Klart jag blir besviken? 

Nu ska jag hem och träna som f** (tills jag är bäst!) 🙂

Vi hörs! 

/ LiN 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s