Bild

NM i Utfor 

   
   
Idag var det alltså race. Norska mästerskapen i störtloppet. Gjorde ett rätt uselt åk. Satte inte linjen någon stans men fick i alla fall med mig bra fart (111km/h) ut på flacken. Tog in mycket på flacken då jag bara var ca 0,05 sekunder efter Mowinckel. Slutade på en 7:e plats, 1,88 sekunder efter vinnaren Mowinckel. Är mycket nöjd med tanke på hur dåligt det kändes. Hoppas det blir lite punkter också nu! 

Lik bra gick det inte för min rumskompis Lisa som gjorde det kanske coolaste/ läskigaste/ märkligaste kraschen jag har sett. Det var lixom en sidovolt/ hjulning  2meter upp i luften över ett krön. Knäna mådde inte så bra efter gymnastikövningarna så hon åkte hem idag.. 😦 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s