Bild

SG and AK

   
    
 
Norska mästerskapen i Super-G och Alpin kombination avgjordes alltså i fredags vilket också var min sista dag i Oppdal. Efter att vi besiktigat SG banan och föråkarna hade åkt och åkt ur/ ramlat så konstaterade banchefen att banan gick ”för snabbt”. De satte därför om övre delen av banan och vi fick besiktiga om. Starten blev därför skjuten typ 1,5h. Jag var rankade 17, gjorde en liten miss och hamnade till slut på en 12:e plats. Sedan var det dags för kombinationen. SG åket räknades in i kombinationen så det var bara ett slalomåk kvar. Tyckte det gick bra men kunde öst på lite mer. Norskorna är ju så jäkla bra på slalom. Tappade en placering och slutade på en 13:e plats på kombinationen. Punktade ner 1 punkt i SG och runt 110 punkter i AC, haha! 

Nu är jag tillbaka i Åre och imorgon börjar SM med DH genomåk i Duved.

Ha det bra!

/ LiN 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s