Bild

SM i störtlopp

   
 
Efter att andra åket på sprintstörtlopp blivit inställt pga dimman så stod det klart att jag fått en silvermedalj i Äldre Junior SM och en 7:e plats på SM. Tråkigt att vi inte fick åka andra åket men riktigt störtlopp är ju faktisk bara ett åk. Dock är backen här i Duved lite för kort för att vara en godkänd FIS störtlopp så därför måste man åka två åk. SM kunde dock avgöras på ett åk men det blev som sagt inga FIS-punkter idag. Men i alla fall en bra start på SM veckan med ett silver och två lagguld (både på ÄJSM och SM!). Imorgon är det super-g och kombination! 

Kram/ LiN 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s