Bild

SM I STORSLALOM 2016

SM3SM2SM1Elsa W1ElsorFridaH2HildurJosefine2Kajsa1Kajsa2LisaHLisaLOlle2MattiasMyhrerHerrar2HerrarTLS2

För min del gick storslalomen inte så bra. Blev sen vid första kanten och försökte jobba mig tillbaka men det gick inte. Körde ur innan sista branten. Istället kunde jag ägna mig åt att fotografera lite på eftermiddagen. Känner av i halsen att det har varit en lång tour. Först i Oppdal och sedan en hel vecka med SM här hemma i Sverige. Genom min 16.e plats på SM i slalom igår så kvalade jag till parallellen imorgon så det blir sista tävlingen denna SM.

Sedan blir det en dag hemma innan vi åker till Lindvallen för två GS och en SL. Tur att jag tycker det är så fruktansvärt kul att åka skidor och tävla annars hade allt resande blivit lite långtråkigt.

Många frågar efter bilder så därför skapade jag en Facebookgrupp som heter Lin Ivarsson Photography så in och gilla för att se lite bilder.

Kram/ LiN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s