Bild

Upp och ner

 Allt går just nu upp och ner. SM farten gick okay, dagens åkning var kass, slutade på mitt livs sämsta placering det vill säga en 54:e plats, vilket är en katastrof enligt mig! Grejen är den att åkningen kändes bra vilket tränarna också tyckte men tiden stämde inte alls överens med vad jag ville. Igår fick jag också veta att jag inte kom in på några skiduniversitetet här i Sverige. Hade så gärna velat gå på Östersund då det är nära hem och de tränar mest i Åre. Men jaja. Jag har därför ingen att åka på läger med eller träna med nästa år, vilket är jobbigt eftersom jag vill fortsätta satsa. Mitt enda hopp är nu att komma med i fartsatsningen team 2019 och hoppas på att de kommer ha någon form att träning nästa år. Om jag inte kommer med där vet jag inte hur jag ska få till träning nästa säsong… Vilket är sååå tråkigt! 

Något bra med dagen var i alla fall att vi fick till en god lunch och middag här i Stugan + att Rossignol ringde och sa att jag redan imorrn får ett par nya (nästa års) slalomskidor för att mina andra två par har gått sönder. Man får fokusera på det lilla positiva! 

Imorgon börjar inte våran tävling förrän klockan 13.00 så vi får lite sovmorgon också! Jippi! 

Kram/ LiN 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s