Bild

I’m back! 


Nu är jag tillbaka kära läsare! Saknat mig? Bästa Pappsen gick in med lite spons så nu är bloggen ”up and running again”. 

Helgen spenderades i sängen och soffan med förkylning och ögoninflammation på båda ögonen. Slog rekord och såg 5st långfilmer i rad, inte likt mig men var helt slut… Nu är jag i alla fall bättre! Jag kan se och jag har orkat gjort massa saker idag. Som vallat in alla skidor, flyttat lite saker, skickat inbjudningskort och pluggat USA’s presidentval. Mycket intressant faktiskt! 

Nu är det inte långt var till studenten! 17 dagar om man ska vara exakt. Om en vecka är jag klar med skolan och sen är det bara att njuta (eller stå ut) av de sista dagarna med klassen innan vi springer ut den 3:e juni. Innan dess ska jag hinna på avslutningsmiddag med lärarna, gocart race med tränarna, skola in de nya ettorna, planera sommarträningen och farttour i höst + skidläger, avslutningsmiddag med klassen, flytta och eventuellt spela på ett bröllop + mycket mera! 

Ha det bra! Kram/ Lin 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s