Bild

U.S.A och bil

Hello! 

Idag hade jag mitt sista prov i gymnasiehistorien, U.S.A’s statsskick och hur valet av president kommer att sluta? Vad tror ni? Jag tror på Hillary! Det är dags för USA att få sin första kvinnliga presidenten nu + att Trump inte verkar ha alla hästar hemma. Provet gick bra och efter gick jag hem och googlade på bilar. Har aldrig funderar på att köpa bil men nu känns det rätt angeläge eftersom jag måste kunna ta mig runt själv på tävlingar nästa år + att Åres kollektivtrafik inte är så utvecklad… Och min cykel har punktering, haha. Hittade en bil efter 1h googling, pappa ringde säljaren och om några dagar ska vi åka ner mot Sthlm för att hämta bilen (förhoppningsvis). Snabba puckar. Visar er mer sen! 

Nu håller jag på att plugga för sista redovisningen, sen är jag KLAR! Imorgon får jag även reda på om jag få jobbet jag var på intervju för, två veckor sen.

Kram/ LIN 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s