Bild

Framtidsplaner 


Tjena alla läsare! 🙂

Nu har jag skrivit mycket om att det är så kort tid kvar till studenten osv och ni kanske undrar vad jag ska göra efter…?

Självklart ska jag fortsätta satsa på skidåkningen men jag kommer åka mest super-G och Störloppp. Självklart kommer jag träna mycket slalom och storslalom men får se hur mycket jag kommer att tävla i dom disciplinerna. Nu är det dessutom ännu roligare och åka när jag är med i Team 2019 så mitt mål just nu är att få åka VM på hemmaplan i Åre 2019! Skulle vara grymt! 

I sommar ska jobba och träna stenhårt. Fick jobb på ICA i Åre där även min gode vän Ebba jobbar så det ska bli kul! Dessutom ska jag jobba vidare på macken när jag inte är på ICA. 

Jag kommer att hyra min mammas hus i Åre och bo där i vinter. Till hösten och vintern kommer jag att åka på läger med gymnasiet och Team 19. Dessutom är jag sugen på att åka till USA/ Kanada och tävla fart så vi får se hur det blir. Jag kommer även att jobba lite då och då (för att kunna tävla) + att jag förmodligen kommer att läsa en distanskurs om ”marknadsföring av sport och varumärken”. Det ska bli spännande! 

Det är så lång jag har planerat. Jag tar studenten den 3:e juni och börjar jobba den 5:e så det blir inte så mycket känsla av ledighet och frihet men det kommer väl sen, hoppas jag! 🙂 

Ha det bra!

/ LIN

2 tankar om “Framtidsplaner 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s