Bild

Nu lägger jag matten på hyllan 


Heejj!!

Idag har jag gjort mitt förhoppningsvis sisa matteprov i livet. Gjorde det egentligen för två år sedan men ville göra om nationella för att höja mitt betyg. Har A eller B i alla ämnen förutom matte där jag har D… Behöver ett C för att komma in på den utbildningen jag vill gå i framtiden, men efter idag är jag tveksam om jag någonsin kommer få bättre än D i matte. Jag är helt enkelt inte bra på den typen av matte när man byter ut alla siffror mot x, y, d, a, massa integraler,exponentialfunktioner, logaritmer, derivator och andra konstigheter. Vem vill veta hur fort Albin växer under sina sex första år i en förändringshastighet eller vad den störta arean på en rektangulära servetter man kan klippa ur en graf är? Inte jag! Jag är helt enkelt bättre på andra saker än matte, punkt slut. 

Firade i alla fall att sista provet var gjort med en glass på bageriet och ett besök på den nyöppnade godisbutiken i Åre. Laddar inför fystersterna imorgon! 

Kram! / Limpish

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s