Bild

I’m Done!!!

Nu är jag klar! Klar med gymnasiet för gott! Gjorde sista redovisningen igår och sista delen på fystersterna! Försökte ta skolrekord på frivändningar men det gick inte riktigt, fick inte ut armbågarna och tappade stången…, men det var jäkligt nära. Tog Personbästa i benböj däremot, hur mkt säger jag inte men en bit över 100kg. Jag är nöjd med testerna med tanke på att jag har varit sjuk och inte kunnat träna på 1,5veckor. Förbättrade mig på nästan allt tror jag. Nu är det precis en vecka kvar till studenten och massa roliga saker väntar, som tex go-cart mot tränarna! 

Igår hämtade jag Stephanie på flyget och sen åkte vi in till Östersund för att fixa några papper, mysa, äta middag och gå på bio! Det var kul! Imorgon ska vi fota på hennes mosters brölopp. Ska bli skoj! 

Vi hörs! 

/ Kram LiN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s